Treceți la conținutul principal

Marti 16.08.2011

Doi prieteni discutau despre banchetul ce urma sa aiba loc seara.
Unul din ei a promis sa aduca doua tipe.
- Dar ele cum sunt, OK?
- A mea e frumoasa, dar a ta, daca ai sa bei putin, tot nu e rau.
Seara suna la usa. Stapânul deschide cu nerabdare usa si îsi vede prietenul cu doua tipe. Gândindu-se putin,le inchide usa in nas si spune:
- Eu n-o sa pot sa beau atât!!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vineri 14.10.2011

9AM: Multor barbati le este frica sa faca pasul cel mare: Casatoria. Asteapta ani de zile pana sa isi ceara iubita de nevasta. Cum de aveti curajul sa va casatoriti chiar si de trei ori pe an? Geo de la Vaslui: Eu imi iubesc tare mult nevasta si vreau sa o iau, stiti, cum zice si melodia aia “Like a Virgin”, de mai multe ori pe an. 9AM: Dar de ce de trei ori pe an? Geo de la Vaslui: Penitenciaru ne da voie sa stam 48 de ore impreuna dupa nunta si dupa aia numa cate o ora pe luna, e cam putin, nu credeti? 9AM: Am auzit ca va lasa sa faceti si petreceri cu prieteni din afara dupa casatorie? Geo de la Vaslui: Da, da, ne dau suc si niste prajituri. Pai normal domnisoara, atunci ma mai intalnesc si io cu tovarasii mei, sa mai punem tara la cale, sa vedem ce afaceri se mai pot face, ca doar nu credeti ca stau pe uscat aici la parnaie, mai am si eu niste fete plecate pe afara, niste prafuri de impartit, daca nu sunt eu, o gramada mor de foame. 9AM: Dar sa revenim, cum v

Miercuri 12.10.2011

Merg cu autobuzul catre casa. "Sunt blondă"... Autobuzul este plin. Nu vreau sa ma inghesui pana la aparatul de compostat, mai bine rog o doamna sa imi composteze biletul. Dar cum sa ma adresez oare ? Sa o tutuiesc sau sa ma adresez cu Dvs ? La penultima statie nu a coborat, deci merge pana la capatul de linie. Ma uit mai atent la ea, are o sticla de vin, adica sigur merge la un barbat. Vinul nu este cel mai ieftin, deci barbatul arata bine. In satul meu sunt doi barbati care arata bine: sotul meu si amantul meu. La amantul meu sigur nu poate merge deoarece eu acolo ma duc acum. Inseamna ca merge la sotul meu. Sotul meu are doua amante: Claudia si Rodica. Claudia e in delegatie… "Rodica, poti sa-mi compostezi si mie acest bilet, te rog ?" Rodica: "De unde ne cunoastem??????"

Vineri 26.08.2011

Un baietel la scoala: - Sora mea Alinuta este la facultate, sora mea Alinuta este la facultate, sora mea Alinuta este la facultate. Invatatoarea curioasa intreaba: - La ce facultate, puiule? - La facultatea de medicina. - Si ce face acolo, puiule? - Sta linistita intr-un borcan.